top of page

SÖK TILL HKNs styrelse verksamhetsåret
2022!

Scrolla ner för att läsa om alla poster! 

HKN REKRYTERAR!

Brinner du för att lyfta, inspirera och nätverka med kvinnor på Handels och i näringslivet? Tycker du det är roligt att anordna event och roliga aktiviteter för studenter? Vill du komma i kontakt med näringslivet? Och är du en driven och kreativ lagspelare? Då ska du söka till Handels Kvinnliga Nätverks styrelse verksamhetsåret 2022. 

I februari 2022 är det dags för en ny styrelse att ta över staffettpinnen och driva HKN vidare. Det spelar ingen roll vilket år eller program på Handels du läser - vi bryr oss om att just du är intresserad av HKN och vill utveckla föreningen vidare med ett gäng grymma tjejer! 

Dessa poster finns att söka:

Ordförande
Vice Ordförande
Ekonomiansvarig
Marknadsföringsansvarig
Sociala medier-ansvarig
Näringslivsansvarig
Samarbetsansvarig

 

Ansökan är öppen 30 november - 12 december 2021


 

Vem kan söka?

Alla kvinnliga eller icke-binära studenter på Handelshögskolan kan ansöka om en plats i styrelsen! Det spelar ingen roll vilket år eller program du studerar. 

Hur söker jag?

Du ansöker med CV och ett motiveringsbrev. I motiveringsbrevet ska det framgå varför du vill vara en del av HKN-styrelsen samt varför du tror att rollen skulle passa dig.  

Du kan söka hur många roller du vill och ditt motiveringsbrev ska vara inriktat till den roll du helst vill ha. Skriv med din rangordning i mailet.

Ansökan skickar du till rekrytering.hkn@hhgs.se. Märk mailet med den/de roll(er) du söker.

Hur länge sitter man i styrelsen?

Det finns inget krav för hur länge du ska sitta i styrelsen men vi ser gärna att du har möjlighet att sitta ett helt år. Styrelseåret sträcker sig mellan februari 2022 och februari 2023.

Hur många timmar i veckan behöver man avsätta? 

Hur mycket tid du behöver lägga på HKN går i perioder och är flexibelt, men i snitt förväntas du arbeta 5h/veckan.

styrelsen 2021 om rollerna:

ordförande

Johanna-3_edited_edited.jpg

Johanna Lindqvist

Som HKNs ordförande har du det övergripande ansvaret för att förvalta och utveckla den verksamhet som föreningen bedriver. Det inkluderar planering av innehåll och datum för möten, framtida mål och utvärdering av genomförda projekt och event. Dessutom ingår mycket extern kontakt, med näringslivet men också med motsvarande organisationer på andra lärosäten. Utöver de olika områdena där ordföranden har det huvudsakliga ansvaret finns ett stort utrymme för att utveckla rollen och vara flexibel. Att stötta sina styrelsekollegor är också en av de viktigaste uppgifterna.

VICE ORDFÖRANDE

Alice-2_edited_edited.jpg

alice wernersson

Som Vice Ordförande har du hand om föreningens medlemmar och interna frågor. Du finns där för att stötta gruppen och medlemmarna. Det finns även stor möjlighet att göra rollen till din egen och forma den efter dina intressen. 

Ekonomiansvarig

Jordanos-7_edited_edited.jpg

Jordanos sentayehu

Som ekonomiansvarig har du ansvar över alla frågor som rör ekonomin. Du lägger budgeten för året, hanterar kvitton och uppgifter för fakturering. Som ekonomiansvarig är det bra om du är noggrann, ansvarstagande och känner dig någorlunda bekväm med siffror.

Näringslivs-
ansvarig

Felicia-14_edited.jpg

felicia sundelin

Som näringslivsansvarig är du ansiktet utåt när det kommer till kontakten med företag. Inom din roll ansvarar du bland annat för att sköta kommunikationen med företagskontakter när det kommer till event som inte minst vår årliga Nätverksfrukost! Exempel på några av arbetsuppgifterna som näringslivsansvarig är löpande mailkontakt med nya och tidigare företagskontakter, hålla i planeringen inför HKN:s event samt sköta avtalssignering i samband med bl.a. Nätverksfrukosten. För att trivas i denna rollen bör du ha lätt för att knyta kontakter, och vara social och kreativ. I övrigt är det en fördel ifall du har ett intresse för eventplanering.

samarbets-
ansvarig

Gunilla-7_edited.jpg

gunilla larsson

Som samarbetsansvarig kommer du ha huvudsakligt ansvar för kontakten med HKNs sponsorer inför event och tävlingar, samt ansvara för samarbeten med andra föreningar på Handels. Du kommer även ha ansvar för förberedelser av lokal och frukost inför HKNs årliga Nätverksfrukost. Rollen består av mycket mailkontakt med företag, men är även fri för egna initiativ och jag har bland annat under året haft ansvaret för processen av vår nya logga. För att passa i denna rollen bör du precis som nätverksansvarig vara bra på att knyta kontakter. Du bör också se dig som en utåtriktad och initiativtagande person.

Marknadsförings-
ansvarig

Ellen-5_edited.jpg

Ellen fahlander

Som marknadsföringsansvarig ansvarar du för föreningens marknadsföring, framför allt genom större informationsflöden på HKNs hemsida och nyhetsbrev. Tillsammans med sociala medier ansvarig ansvarar du för HKNs ansikte utåt. Du ser till att den information HKN ska förmedla når studenterna och att de företag HKN samarbetar med exponeras i våra kanaler. I rollen skapar du HKNs grafiska profil och därför är bör du ha ett kreativt öga. Som person bör du också ha enkelt att uttrycka dig i text och vara en duktig kommunikatör.

Sociala medier
ansvarig

Mimmy-5_edited.jpg

mimmy
ly

I rollen som sociala medier-ansvarig ansvarar du för HKNs kommunikation via Facebook, LinkedIn och Instagram. Du har ett nära samarbete med marknadsföringsansvarig och tillsammans tar ni fram all material såsom bilder och text som ska publiceras. Som person bör du vara kreativ, nytänkande och kunna ha många bollar i luften samtidigt som du har ett öga för färg och form!

bottom of page