HKN Mentorskapsprogram hemsida.png
ELLOS_GROUP_BRANDS_BLACK.png

Handels Kvinnliga Nätverk är stolta och glada att Annika Mårtensson från Ellos Group deltar i mentorskapsprogrammet

vem är mentorn? 

Annika Mårtensson, är 35 år, och bor i Göteborg med man och två barn. Hon jobbar idag som VD för Homeroom och Hållbarhetschef för Ellos Group. Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. Ellos Group har huvudkontor i Borås, har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,7 miljarder kronor. Hon har läst Industriell Ekonomi på Chalmers, och har en master inom Intellectual Capital Management där hon läste tillsammans med både ekonomer och jurister från Handels. Efter Chalmers jobbade hon på Boston Consulting Group i Stockholm, och började sedan som affärsutvecklingschef på Ellos Group.

 Vad vill hon bidra med som mentor? 

Annika delar gärna med sig av sin erfarenhet från det hon hunnit med hittills, och är en bra lyssnare, så kan fungera som en bra coach inför kommande arbetsliv.

Hon ser det som en möjlighet för sig/Ellos Group att komma i kontakt med en ung och driven student. Är det en match från båda håll så kan det absolut leda till möjligheter på Ellos Group, men det är inte det primära syftet med mentorskapet. Missa inte denna chansen! 

Vem kan ansöka?

Du som är inne på minst ditt tredje år på något av Handelshögskolan i Göteborg's program och vill utvecklas som person borde söka Annika som mentor! 

I din ansökan ska du bifoga CV och ett personligt brev.

Jag vill ansöka! hur gör jag? 

Du ansöker genom att maila mentorskap.hkn@hhgs.se.

Märk mailet med "Ansökan ELLOS GROUP".

-