Handels Kvinnliga Nätverk är stolta och glada att Delphi har bidragit med hela fem mentorer till mentorskapsprogrammet.

delphi.png
HKN Mentorskapsprogram hemsida.png

Vilka är mentorerna? 

Delphis fem mentorer arbetar inom deras IP/tech grupp (3 st), fastighet och entreprenadgruppen (1) samt tvistelösning, GDPR och arbetsrätt (1)

Delphi har de senaste åren gjort sig kända som en förändringsvind i advokatbranschen med visionen att bli branschens bästa och mest jämställda byrå - ett stort löfte i en annars konservativ bransch. De arbetar sedan flera år tillbaka aktivt med hållbarhet samt jämställdhets- och mångfaldsfrågor med syftet att skapa en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida kollegor. Vem vill inte ha mentorer som arbetar på en sådan cool och nytänkande byrå? 

Vad vill de bidra med som mentorer?

Delphis syfte med deltagandet är att dela med sig av sin kompetens inom juridik för att ge studenterna i skjuts i karriären, samt att de ser det som möjlighet för studenterna att få in en fot på Delphi. Helt enkelt en fantastisk möjlighet för dig som student! 

Vem kan ansöka? 

Du som har ett ett särkilt intresse för just Delphi och affärsjuridik samt är omkring mitten av din juristutbildning ska söka en av Delphis mentorer! Det är meriterande om du har antingen arbetat eller studerat utomlands eller har erfarenhet av juridik eller sälj i någon form. 

I din ansökan ska du bifoga ditt CV, personligt brev samt dina betyg. 

jag vill ansöka! hur gör jag?

Du ansöker genom att maila mentorskap.hkn@hhgs.se.

Märk mailet med "Ansökan Delphi" och skriv i mailet om du har önskemål om vilken roll du är mest intresserad av.